Pagini var zu_autoplay=false;

luni, 7 martie 2011

Designerul care îi face pe oameni să viseze prin creaţiile fanteziste, haute couture, în culori vii, omul care avea lumea vanitoasă a modei la picioare se confruntă acum cu scandalul vieţii. Arestat săptămâna trecută pentru afirmaţii antisemite, Galliano va fi judecat de procurorii francezi şi este pasibil de închisoare. Între timp, brandul Galliano se află sub semnul întrebării: designerul a fost concediat de la casa de modă Dior şi se află sub oprobiul lumii mondene. "Voi lupta să îi fac pe oameni să mă ierte", spune designerul.

Trei zile mai tarziu tabloidul britanic  The Sun dadea publicitati filmuletul care confirmă că designerul făcuse remarci rasiste. Totuşi, Galliano avea circumstanţe atenuante: băuse mai mult de două sticle de vin şi fusese provocat, aşa cum susţine Franca Sozzani, jurnalistă la revista de modă Vogue.
       Din surse sigure care au fost la fata locului  lui John Galiano i s-a inscenet cele mai sus enumerate. iar aceste se spune ca ele fiind razbunarea celor de YSL care ravneau la postul de director de creatie al casei dior.
YSL fiind ucenicul lui Christian Dior, care in 1955 ii vine in ajutor ca asistent.


 Christian Dior n.21 ian. 1905 -- d.23 oct. 19579 52(ani) Montecatini Terme Toscana Italia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu